Over Debbie

Betrokken bij de aarde en regelmatig met haar hoofd in de wolken!

Debbie kun je zien als ‘fire-starter’. Niet alleen helpt ze andere graag om het vuur in zichzelf weer te vinden. Ze kent de bindende kracht van een kampvuur en steekt deze graag aan. Naast kampvuurtjes heeft ook de zee een belangrijke rol voor haar. De behoefte om de zee te zien zorgt ervoor dat ze eens per maand een bezoekje brengt aan het strand. Dat klinkt lekker luchtig maar het kenmerkt Debbie ook dat ze weleens in haar hoofd vast kan zitten.

Om dit niet te lang te laten gebeuren wandelt ze graag buiten. In de herfst vraagt dat nogal wat discipline die er soms wel en soms niet is. In die periode gaat de aandacht meer naar yoga en meditatie.

“Een mens moet tenslotte een beetje flexibel voor zichzelf en in het leven kunnen zijn.”

In 2013 werd Debbie ondernemer. Zelfstandig verder, werken aan en met haar eigen idealen.

Ze richtte Kohesie op voor een jonge generatie.
Voor hen die net andere muziek horen dan velen waardoor ze dansen op een ander ritme.

Een generatie die frictie voelde met wat er ‘is’ en wat zij voelen.

Gaandeweg wist Debbie dat er nieuwe ruimte nodig is. Ruimte om opnieuw naar binnen te keren. Ruimte ook om te onderzoeken wie ze als persoon was en of haar idealen nog haar drijfveer waren.

Zoals iedere duurzame verandering van binnenuit komt is dat ook nu voor haar het geval.

Telkens terugkerende essentie, verbinding maken door open en ongebonden te zijn. Ruimte creëren en bewaken waarin potentie beter kan resoneren met de context.

Wanneer Debbie wordt gevraagd naar haar hobby’s antwoordt ze meestal; “Eten, douchen en slapen.”

Daarmee doet ze geen recht aan alle dingen waarvan ze geniet en waar ze graag aandacht aan geeft. Doorvragen levert onder andere koken, dansen (vooral thuis in de kamer), musea en galeries bezoeken, heel veel muziek luisteren en lezen op. Debbie heeft duidelijk liefde voor het leven.