Nieuwe werkelijkheid is een praktijk voor persoonlijk leiderschap en lichter leven

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you desire and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy, this is physics.”

In mijn praktijk ontvang ik mensen die van human doing naar human being willen bewegen. Mensen die de soft skills van het mens zijn verder willen ontwikkelen en durven stoppen met streven naar dingen die niet voor hen zijn.

In deze praktijk leer je geen nieuwe trucjes. Je leert niet eens hoe je je zwakke punten kunt verbeteren. Je leert meer van jezelf te zijn. Je ontwikkelt je eigen potentie en neemt daar weer zeggenschap over. Dat is niet zo zoetsappig als het wellicht voor je klinkt. Het draait namelijk ook om het aankijken van je eigen conditioneringen. Daar waar jij nog vanuit een gebrek aan vertrouwen uitcheckt van je ware aard, daar schijnen we licht op. En we bekrachtigen jouw unieke talenten.

“Alleen als we onze werkelijke potentie belichamen, kunnen we in harmonie met onszelf en de wereld om ons heen leven. Leer daarom jezelf kennen zodat je dit volledig kan beleven.”

Ken jezelf. Wees jezelf. Hou van jezelf.

Vanuit ontspanning en volgzaamheid aan het proces leer je onderzoeken wat er zich aan jou aandient. Dat is voor de meesten van ons hard werken. Ik neem je mee in een manier van werken en van zijn die ontstaan is onder verschillende invloeden. Het westerse denken en beredeneren, het oosterse interpreteren, het Afrikaanse geloven en het universele voelen. Alles komt bij elkaar om essenties weer met elkaar in contact te brengen.

Helderheid. Verbinding. Community.

Deze drie pijlers vatten samen wat we doen om een nieuwe werkelijkheid daadwerkelijk vorm te geven.

In de praktijk zal verstilling en sensitiviteit de boventoon voeren en zul je leren meer vrede met jezelf te ervaren. Dit heeft direct zijn weerslag op jouw buitenwereld, hoewel die ook vaak chaotisch en meeslepend blijft. De uitwerking daarvan ga je dus ook pas echt tussen de sessies in werking zetten.