Persoonlijk leiderschap voor jezelf en je omgeving

We bestaan in een wereld waar daadkracht en draagkracht vaak nog niet gelijk gewaardeerd wordt, daar brengen wij nu verandering in. 

De transities van vandaag vragen om leiderschap voor morgen.

Authenticiteit zal de komende decennia op nog ongekende manier belangrijk zijn. Maar hoe ben je authentiek? Hoe blijf jij met je unieke essentie in balans en wat zijn jouw unieke talenten.

Met behulp van wijsheden van over de hele wereld brengen we jouw essentie in kaart en stel jij jezelf opnieuw in staat vanuit je kern te leven en te leiden.

Nieuw leiderschap

De herdefiniëring van leiderschap staat maatschappelijk nog in de kinderschoenen, maar ik help je graag hier een voor jou volwassen vorm in te vinden. Samen werken we toe naar meer helderheid en verbinding waar vanuit jij kunt gaan leiden zodat je community daar van profiteert.

Of je nou leiding geeft aan je gezin, je team of enkel de leiding over je eigen leven op neemt.

Healership en leadership

We onderscheiden de verschillen tussen healership en leadership in jouw leven. Hoe power en love zich tot elkaar verhouden als jij de cadans aangeeft. De transities waar we ons in begeven vragen andere leiderschapskwaliteiten, maar zelfs als je die bezit is dat vaak nog knap lastig. Ik coach je om op een verbindende, procesgerichte manier te leiden en daarbij helderheid en beweging te houden.

Gemotiveerd?

Wil jij authentiek leiding nemen? De cadans van je eigen leven weer bepalen en inspirerend zijn voor de mensen om je heen? Wil jij door ontwikkelen naar een leven waar jij actief richting aan geeft? Meer gaan handelen vanuit jouw kernwaarden en werkelijke essentie? Dan is dit proces waarschijnlijk perfect voor jou. Stuur een berichtje en we plannen een online kennismaking in.