Nieuwe werkelijkheid.nu

De echte verandering komt van binnenuit. Ook bij jou.

Nieuwe werkelijkheid is een praktijk voor zelfontwikkeling, zelfbewustzijn en lichter leven. De sessies en trajecten vanuit nieuwe werkelijkheid zijn gericht op individuele processen. Voor gemeenschapsprojecten kijk verder Maatschappelijk betrokken

De werkelijke verandering in de samenleving begint bij onszelf. Systemen en bedrijven zijn wij zelf. Dat wat wij macht geven groeit. Dat is waarom naast de transformaties gericht op groepen deze individuele diensten aangeboden worden.

We werken toe naar een nieuwe dagelijkse werkelijkheid. Vooral door de onbewuste lagen tot rust te brengen ervaar jij meer ruimte om opnieuw te ontwikkelen.

Mensen met uiteenlopende uitdagingen, vragen of wensen kunnen hier terecht.
We zien mensen met burn-out klachten, fysiek ongemak veelal door stress, angsten of ontwikkelingsvragen. Alles is er op gericht om jou meer jou te laten zijn. Authentieker, dieper aanwezig in jezelf en met meer begrip en respect voor wie jij bent. Alleen dat maakt dat je ook op die manier naar de wereld kan kijken. 

Tijdens de individuele sessies wordt gebruik gemakt van verschillende werkvormen en stromingen. Eeuwen oude wijsheid gecombineerd met vernieuwende inzichten. We werken met dat wat zich aandient en we brengen jou beter in contact met wie je werkelijk bent. Je leert jezelf, je systeem en je potentie beter kennen. 

Op de website van Nieuwe werkelijkheid vind je meer informatie.