“Ik zoek graag naar de nuance maar ik kan mij daar niet altijd in vinden.”

Ik heb een sterk verlangen om de geschiedenis zich niet te laten herhalen en inmiddels ook de wijsheid dat dat vaak wel gebeurt. En naar ik hoop de finesse om daar toch een nieuwe draai aan te kunnen geven.

Zo omschreef ik in 2022 mijn persoonlijkheid en drijfveer tijdens een workshop en het is mij bijgebleven.

Nu ik opnieuw iets mag schrijven zodat jij mij wat beter leert kennen denk ik onder andere aan mijn liefde voor muziek en kunst. Zonder daar verstand van te hebben overigens. De 4 uur per dag die ik met Spotify doorbreng voor muziek maar ook podcasts die ik verslind alsof er geen eind komt aan een serie. Iedere keer dat dat toch gebeurd baal ik daar zachtjes weer van. Of het plezier dat ik haal uit zitten op een bankje of hekje bungelend met mijn benen in de lucht. Maar wat weet je dan over mij?

Iets concreter dan. Wellicht niet onbelangrijk om mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening te delen. En 15+ jaar als coach en trainer te benoemen. Ook mijn start met deep democratie, mijn ontwikkeling als actie onderzoeker. De reis die ik maakte in theosofie en mijn leraren daarin. Mijn visie op de tijdsgeest en hedendaagse alchemie. Allemaal waardevolle informatie als je een een beeld van mij wilt krijgen.

Maar geloof mij niet, ondervind het zelf. Voor nu heb ik nog wat andere mensen gevraagd iets over mij en mijn werk te zeggen.

Betrokken bij de aarde en regelmatig met haar hoofd in de wolken

Debbie kun je zien als ‘fire-starter’. Niet alleen helpt ze andere graag om het vuur in zichzelf weer te vinden. Ze kent de bindende kracht van een kampvuur en steekt deze graag aan. Naast kampvuurtjes heeft ook de zee een belangrijke rol voor haar. De behoefte om de zee te zien zorgt ervoor dat ze vanuit het Brabantse met regelmaat een bezoekje brengt aan het strand. Dat klinkt lekker luchtig maar het kenmerkt Debbie ook dat ze weleens in haar hoofd kan zitten.

Wanneer Debbie wordt gevraagd naar haar hobby’s antwoordt ze meestal; “Eten, douchen en slapen.”

Daarmee doet ze geen recht aan alle dingen waarvan ze geniet en waar ze graag aandacht aan geeft. Doorvragen levert onder andere koken, dansen (vooral thuis in de kamer), musea en galeries bezoeken, heel veel muziek luisteren en lezen op. Debbie heeft duidelijk liefde voor het leven.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over wat ik doe en wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Zie je voldoende aanleiding voor een real life ontmoeting? Neem dan contact op en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee.